теплый пол podea calda 85

gsm 069991298 

tel 022802494 

grafic de lucru teplii pol.md      koreaheat  INSTALATII CONFORT S.R.L

SISTEME DE ÎNCĂLZIRE IN PARDOSEALĂ CU FOLIE CARBONICA SUNNY-WARM

Podea calda infrarosie


HOT-Film produs de către Korea Heating Co., Ltd. este un material de încălzire superior şi avansat, ideal pentru podele, tavane şi pereţi.

Elementul de încălzire (conductorul electric) este CARBONUL care împreună cu o pastă de argint sunt imprimate pe film PET cu rol de izolaţie şi material ignifug, care urmează să fie combinat cu Laminex Film după ce este adăugat un electrod de folie din cupru.

Produsul obţinut astfel va fi tratat termic, la temperatură ridicată, printr-un cuptor special.

Produsul final este o folie termică stabilă cu caracteristici mecanice şi durabilitate deosebită, economicoasă.

Datorită tehnologiei unice de confecţionare folia termică HOT-FILM este rezistent la supraîncălzire, şi la presiune produsă de suprasarcină.

Verificarea strictă a proceselor de fabricaţie constituie parte integrantă ale acestora, astfel mulţumită acestor verificări şi datorită alegerii materiilor prime de cea mai bună calitate, producătorul poate garanta obţinerea foliei termice de cea mai ridicată calitate.

Carbonul imprimat emite caldura, razele infraroşii şi mulţi anioni, prin utilizarea efectului de rezistenţă electrică. HOT-FILM, bazat pe căldură radiantă în infraroşu îndepărtat, ofera un efect de încălzire pe timp mai îndelungat decât alte sisteme de încălzire.

 CONDIŢII DE UTILIZARE AL INSTALAŢIEI DE ÎNCĂLZIRE HOT-FILM

Produsul va fi utilizat totdeauna prin termostatul care este parte integrantă a sistemului. Instrucţiunile de utilizare ale termostatului vor fi predate utilizatorului la finalul instalării.
Sistemul de încălzire HOT-FILM nu necesită nici un fel de întreţinere, dar în vederea obţinerii unui consum optim şi o exploatare cât mai eficientă se va ţine cont de următoarele:
• Înainte de racordarea sistemului la reţeaua de energie electrică se va verifica dacă tensiunea din reţeaua electrică corespunde celei stabilite în specificaţia produsului. Necesitatea electrică de alimentare a sistemului este de 230V, 50 Hz.
• Sistemul va fi utilizat numai cu termostatele de reglare, racordate la sistem cu racord fix. Utilizaţi numai termostatele recomandate de producător. Utilizarea altor termostate decât cele recomandate pot duce la deteriorarea sistemului. În cadrul utilizării sistemului se va ţine cont totdeauna de instrucţiunile de utilizare ale termostatelor.
• Decuplaţi sistemul de la reţeaua electrică în cazul în care nu folosiţi pe perioadă mai îndelungată,
• Temperatura reglată de senzorul de căldură montată în podea nu va depăşi 32°C. Temperatura optimă pe suprafaţa podelei, datorită caracteristicilor sistemului de încălzire, va fi de 22-28°C.
• Sistemul de încălzire HOT-FILM funcţionează pe baza principiului radiaţiilor infraroşii. Acest sistem asigură senzaţie termică mai ridicată cu 2-3°C decât temperatura aerului.
• În cadrul instalării, folia termică şi accesoriile sistemului sunt prevăzute cu protecţie contra umezelii. Însă în cazul unei eventuale inundaţii este interzisă utilizarea sistemului de încălzire, dacă nu este uscat corespunzător. Dacă este necesar, adresaţi-vă unui instalator de specialitate.
• Folia termică va fi ferită de deteriorări mecanice, astfel poate fi păstrată integritatea izolaţiei electrice.

ELIMINAREA DEFECŢIUNILOR

Sistemul de încălzire nu conţine piese care pot fi reparate de către utilizator. Orice reparaţie va fi executată numai de atelierul autorizat. Defecţiunile apărute pe ecranul termostatului pot fi înlăturate. Descrierea defecţiunilor semnalate pe ecranul termostatului şi modul de eliminare ale acestora este cuprins în ghidul de utilizare aferent termostatului. În cazul în care defecţiunea apărută nu poate fi remediată nici cu ajutorul instrucţiunilor de utilizare, adresaţi-vă firmei, care v-a montat instalaţia HOT-FILM.

CONDIŢIILE DE GARANŢIE

Producătorul oferă garanţie pe o perioadă de 2 ani pentru folia termică HOT-FILM şi pentru celelalte accesorii ale sistemului de încălzire. Garanţia poate fi validată cu prezentarea facturii şi certificatului de garanţie care va fi predat utilizatorului odată cu predarea sistemului de încălzire.

ALTE INFORMAŢII

Informaţiile referitoare de aplicarea şi utilizarea finală a produselor HOT-FILM şi în special referinţele, sunt furnizate de către INSTALATII CONFORT S.R.L, dar numai în cazul în care produsele sunt montate, tratate şi utilizate, respectiv depozitate în mod corespunzător. Din prezentele informaţii sau din recomandarea noastră scrisă, respectiv din orice alt sfat de-al nostru nu va decurge garanţie de conformitate, ori alte obligaţii cu caracter juridic, datorită condiţiilor diferite, care se pot ivi la faţa locului.
Vă rugăm respectaţi cu stricteţe instrucţiunile de montare şi utilizare, deoarece garanţia noastră referitoare la calitatea produsului este valabilă numai în cazul utilizării corespunzătoare.

h slider 2

Яндекс.Метрика